Prin urmare, dupa incubatie am ajuns la concluzia ca am cam multi masculi printre prepelite, asa ca, am purces la reducerea numarului de masculi, prin sacrificare. Asa ca, am tăiat prepelitele în jumate , le-am sărat, le-am piperat. Am pus la încins trei linguri mari de ulei si un cub de unt şi am perpelit bine prepeliţele. . Alaturi am dat în clocot nişte apă. Am turnat apa clocotită în tuciul în care am prăjit prepeliţele doar cât să le acopăr. Am pus capacul şi am fiert la foc iute până s-au pătruns bine. Le-am mâncat cu mujdei şi cartofi noi fierţi şi uşor prăjiţi, plus o bucată bună de pâine cu care să înmoi în sos. Carnea de prepeliţă e foarte gustoasă, nu vă feriţi s-o mai gătiţi din când în când dacă aveţi o sursă de prepeliţe. Daca nu aveti, nu ezitati sa va procurati de la cei ce au.
Sa aveti pofta, ca eu tare am avut dupa ce m-am alintat cu un paharel (doua) de vinisor din beciul propriu...
Nu sunt cuvinte pentru a descrie gustul lor. Daca spui ca sunt delicioase, te faci dator cu multe, multe alte complimente, ca nu e suficient "delicioase".
Multumesc de urari si aprecieri, ca pofta a fost...
Stima!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.